ActualitățiBasarabiaIMPORTANTERomânia

FOTO: AUR a scos 50.000 de români în stradă. Sistemul CADE

Distribuiți acest articol!

Aproximativ 50.000 de români au ieșit în stradă sâmbătă după amiază. Românii au răspuns apelului lansat de George Simion, liderul partidului AUR. Românii sunt nemulțumiți de trădarea din ultimii 32 de ani. PNL, PSD și mai nou USR s-au pus în fruntea țării și exploatează resursele patriei și pe români în propriul interes.

Ca urmare a guvernărilor repetate PNL și PSD s-a ajuns la situația de față și în care resursele țării au fost cedate către străini pe nimic, iar românii au fost nevoiți să ia calea pribegiei și să muncească prin țări străine.

Peste 5 milioane de români au fost nevoiți să plece din țară ca urmare a sărăciei.

România este o țară bogată și cu oameni muncitori, dar degeaba dacă este condusă de proști și de trădători.

Însă românii s-au săturat, așa că pe 6 decembrie 2020 au trimis în parlamentul de la București un partid născut natural, un partid patriotic condus de români adevărați, nu slugi ale sistemului.

Pe 2 octombrie 2021 la București s-a făcut istorie: 50.000 de români au ieșit în stradă împotriva partidelor sistemululi.

Prețurile la alimente au crescut, tarifele la gaz și curent au explodat, România a fost cedată la bucată și apoi demolată. Demolatorii au venit atât din este cât și din vest, nimeni nu a venit în propriul nostru interes, au făcut din România o simplă colonie, așa cum erau cele din Africa.

George Simion de la AUR a chemat Românii în stradă și aceștia au răspuns apelului. Au venit români din toată țara, nemulțumiți de ceea ce se întâmplă.

România are nevoie de patriotism și este singura cale de a se putea salva. Situația actuală nu mai poate continua.

Sistemul este disperat, nu se aștepta să existe o așa putere în spatele AUR. Partidul este o emanație naturală a poporului român și ei încă refuză să creadă acest lucru.

Liderii PSD și PNL sunt desprinși de realitate. Ei consideră că cei nemulțumiți sunt puțini iar comentariile de pe rețelele de socializare reprezintă roboți și oameni plătiți. Este realitatea lor debilă în care trăiesc.

Sistemul este disperat, așa că a dat ordin pe linie de partid să prezinte deformat protestul organizat de AUR. Unii au spus că sute de oameni au fost în stradă, alții au spus mii, sunt și instituții de presă care au trecut de 10.000, dar nimeni nu a spus adevărul, așa că îl spunem noi: 50.000 de români au fost în stradă în momentul de maxim, Piața Victoriei a fost plină.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button