MAGAZIN

FOTO. Biserica românească din Orhei hrănește copiii defavorizați și oamenii străzii

Distribuiți acest articol!

De curând, prin mila enoriașilor Parohiei Ortodoxe Române Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului”, 12 copii proveniți din categoriile sociale defavorizate, vor putea lua un prânz cald la cantina Gimnaziului „Doina și Ion Aldea Teodorovici” din Orhei. De asemenea, 5 dintre oamenii străzii se vor bucura și ei de o masă caldă în fiecare zi la cantina „Sano-Vita”, de pe strada Eliberării 172 C, sau li se va aduce în regim de catering la biserică.

Acțiunea inițiată de parohul bisericii românești survine ca urmare a apariției posibilității de alimentație a elevilor la gimnaziu, pentru cei ce dispun de bani în acest sens. De aceea, cu gând la cei fără posibilități, parohia a virat prestatorului de servicii de alimentație publică o primă tranșă în valoare de 3000 de lei în acest scop, bani suficienți pentru alimentarea copiilor săraci și a oamenilor fără adăpost pentru o perioadă de o lună.

Totodată, Parohia vine cu rugămintea celor cu inimă bună de a se alătura acestui proiect pentru dezvoltarea și continuitatea sa, prin donații directe la biserică, sau prin virament pe contul: PAROHIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ „SFÂNTUL CUVIOS VASILE DE LA POIANA MARULUI” , Banca BC MOLDINCOMBANK S.A., SWIFT: MOLDMD2X, IBAN: MD92ML000000002251933406, cu mențiunea: pentru Proiectul „Pâinea vieții”


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button