ActualitățiBasarabia

FOTO: Luxul în care se odihnește Dodon în Turcia. Se plimbă pe plajă însoțit de bodyguarzi!

Distribuiți acest articol!

Ex-președintele Republicii Moldova, actualul deputat PSRM Igor Dodon, care a lipsit de la ședința de constituire a noului Parlament, se află în vacanță la un hotel de lux din zona Bodrum a Turciei. Sursele Știri.md susțin că liderul PSRM se află acolo cu întreaga familie, fiind însoțit inclusiv la plajă de doi bodyguarzi.

Familia Dodon ar fi cazată în una dintre cele 4 vile prezidențiale cu dotări ultra all inclusive pentru maximum 12 persoane. Fiecare vilă are o suprafață de 800 de metri pătrați, fiind cu vedere spre mare.

Vilele au o cameră mare, un jacuzzi și alte 5 dormitoare pentru oaspeți cu baie privată. Există și o zonă de luat masa și o bucătărie privată.

Fiecare cameră are următoarele facilități: Pillow Menu, bucătărie, serviciu de majordom, serviciu de transfer aeroport, pavilion pe plajă, halat de baie și papuci, seif electronic, mașină de spălat, sistem DVD, internet WI-FI, piscină privată etc.

Unele recenzii turistice îl prezintă printre cele mai bune hoteluri de pe litoralul Mării Egee al Turciei.

Potrivit datelor de pe site-ul complexului hotelier de lux, închirierea unei astfel de locuințe costă 107.719 de lire turcești, echivalentul a peste 227.000 de lei sau în jur de 10.600 de euro.

Sursa citată a încercat să ia legătura cu purtătorul de cuvânt al PSRM care, însă, nu a răspuns la apeluri.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button