ActualitățiBasarabia

FOTO: Oazu Nantoi a fost adus la Chișinău de SMURD. Deputatul PAS a fost internat la Urgență

Distribuiți acest articol!

„În dimineața zilei de 26 iulie 2021 un echipaj SMURD din Republica Moldova a adus din Bulgaria la Chișinău un bărbat în vârstă de 73 de ani, care a suportat un traumatism aflându-se în regiunea Montana, Bulgaria.

Intervenția terestră transfrontalieră a fost efectuată de un echipaj de medici și paramedici SMURD (România) cu o ambulanță de tip C1. Pe parcursul drumului persoana a fost strict monitorizată de echipa calificată, fără de a suporta complicații. Bărbatul a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale. Conform datelor IGSU aceasta este a șaptea intervenție transfrontalieră terestră SMURD (România) realizată de către instituție pentru cetățenii Republicii Moldova”, scrie în comunicarea IGSU.


Deputatul ales pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Oazu Nantoi a suferit un accident grav în Bulgaria. Luni dimineață, acesta urmează să fie transportat la Chișinău cu un echipaj SMURD România.

Nu există detalii despre natura accidentului, dar este confirmată informația că în timpul unei sărituri cu parașuta, Nantoi s-a accidentat grav.

Deputatul Oazu Nantoi este pasionat de parașutism și îl practică din 1966, făcând o pauză de 31 ani și revenind în 2004.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button