Actualități

George Simion (AUR) critică Raportul Matic: Respect dreptul fiecărei națiuni de a-și proteja copiii, de aceea între pozițiile lui Dacian Cioloș și Viktor Orban o aleg oricând pe a doua

Distribuiți acest articol!

George Simion, co-președinte AUR, este primul om politic român care se poziționează de partea Ungariei în ceea ce privește legea prin care copiii Ungariei sunt feriți de promovarea homosexualității și transgenderismului în public.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa oficială de Facebook, George Simion critică și raportul Matic, afirmând că între poziția lui Viktor Orban și cea a lui Dacian Cioloș, o alege mereu pe cea dintâi.

Liderul de la AUR se referă la faptul că europarlamentarii USRPLUS au fost singurii care au votat „pentru” raportul Matic. De asemenea, Simion îl acuză pe Dacian Cioloș că a făcut presiuni asupra unor state pentru a semna protestul împotriva Ungariei și spune că același lucru se face și asupra României.

„Bărbații nu pot naște! Respect dreptul fiecărei națiuni de a-și proteja copiii, de aceea între pozițiile lui Dacian Cioloș și Viktor Orban o aleg oricând pe a doua. VOI?
—–
Am aflat cu toții despre noua lege de protecție a minorilor din Ungaria, dar din păcate, observăm că este un nou prilej pentru a constata că unii au mai multe drepturi decât ceilalți.

Din păcate, în loc să salute legea care întărește libertatea părinților de a-și educa copiii conform propriilor convingeri, vedem că o parte semnificativă din țările Uniunii Europene s-au raliat unui demers de pedepsire a Ungariei pentru că a îndrăznit să emită un asemenea act normativ.

Deși la început au fost mai puțin de jumătate dintre țările UE care au semnat demersul împotriva unui stat suveran, în urma „discuțiilor”, a se citi presiunilor exercitate, inclusiv de fostul premier Dacian Cioloș, numărul acestora a crescut la 17.

Acum se fac presiuni ca și România să semneze rușinosul document. AUR consideră că ar fi o GRAVĂ EROARE ca țara noastră să se alăture corului care deplânge o problemă care nu există și care urmărește să pedepsească o țară pentru exercitarea dreptului de a legifera, democratic, pe tema educației minorilor. La fel, considerăm că adoptarea în Parlamentul European a raportului Matic, care prevede că bărbații pot naște, este o anomalie.
Toate studiile, inclusiv recentele dezbateri parlamentare pe tema educației sexuale în școli, arată că românii sunt în majoritate covârșitoare de partea normalității și doresc să-și protejeze copiii de ideologii nocive.

În consecință, o raliere a statului român la demersul de pedepsire a Ungariei pentru că își protejează copiii ar fi nu numai rușinoasă, dar și total nereprezentativă pentru poziția poporului nostru”, a scris George Simion.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button