MAGAZIN

George Simion, replică la sondajul PD: “Eu știu că suntem 40% dacă s-ar merge la vot”

Distribuiți acest articol!

Dacă duminica viitoare ar avea loc un referendum la care cetățenii Republici Moldova ar vota cu privire la Unirea Republicii Moldova cu România, 32% din respondenți ar fi “pentru”, potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda Partidului Democrat din Republica Moldova.

Liderul Platformei Unioniste Acțiunea 2012 consideră că, de fapt, numărul unioniștilor este mult mai mare decât cel prezentat în sondaj. Potrivit lui George Simion, la moment, unioniștii prezintă 40% din populație. Totuși, nici această cifră nu este suficientă pentru Unirea Republicii Moldova cu România, dar liderul unionist este optimist și susține că numărul acesta va crește considerabil în 2018, când va fi sărbătorit Centenarul Marii Uniri – unire care s-a produs în 1918, atunci când Sfatul Țării a votat Actul Unirii.

“A apărut un sondaj, un nou sondaj, la Chișinău. Unioniștii chipurile 32%. Eu știu că suntem în acest moment la 40% dacă s-ar merge la vot. Încă insuficient, dar VINE 2018!”, susține George Simion într-o postare pe Facebook.

În sondaj se mai arată că, dacă duminică cetățenii ar participa la un plebiscit privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, 60% ar vota “pentru”, în timp ce doar 44% ar opta pentru aderarea la Uniunea Euroasiatică.


Distribuiți acest articol!

2 Comments

  1. toți cei care s-au săturat de sărăcie ar fi de acord să ne unim cu RO, dar de aceștia în Moldova suntem majoritatea!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button