Actualități

VIDEO / Grav accident de circulație în care a fost implicat IGOR DODON

Distribuiți acest articol!

Dodon, la un pas de moarte .În după-amiaza zilei de duminică, două maşini din coloana oficială a preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon au fost implicate într-un accident rutier produs pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropiere de oraşul Străşeni. Accidentul s-a produs, după ce un camion de model „Mercedes”, condus de un bărbat de 40 de ani, a intrat în depășire pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială. Ca urmare a accidentului, președintele țării, Igor Dodon și doi membri ai familiei sale au fost transportați la spital.

Două mașini din coloana oficială a președintelui Dodon au fost implicate în accidentul de pe traseul Chișinău-Ungheni, în apropiere de orașul Strășeni, după ce un camion de model „Mercedes”, condus de un bărbat de 40 de ani, a intrat în depășire pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială.

În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale. Potrivit ultimelor informații, șoferul camionului s-ar face vinovat de producerea accidentului, a confirmat ofițerul de presă al IGP. Totuși, se pare că Serviciului Protecție și Pază de Stat a utilizat girofarurile și a blocat traseul în timp ce Igor Dodon împreună cu mama sa și copii se deplasa, duminică, la Sadova.

Dodon, a venit cu o reacție pe o rețea de socializare în care mulțumește tuturor pentru mesaje de susținere și a declarat că „Totul este în ordine, fără traumatisme grave, nici la mine, nici la membrii familiei.”

Igor Dodon a folosit coloana prezidențială în scopuri personale. Și asta, deși anterior, Dodon promitea că nu va permite acest lucru să fie folosit de Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat când se va deplasa cu mașina la serviciu sau prin republică.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button