MAGAZIN

Grozavu, nemulțumit de muncitorii de pe Ștefan cel Mare: ”Unul lucrează, zece se uită la el”

Distribuiți acest articol!

Nistor Grozavu, interimarul primăriei Chișinău îi apostrofează pe angajații care se ocupă de reabilitarea bulevardului Ștefan cel Mare, menționând că „unul lucrează și zece se uită la el”. Grozavu a mai precizat că e e necesar ca lucrările să fie efectuate pe tronsoane și să nu existe „mizeria care este acum pe bulevard”, transmite deschide.md.

În cadrul ședinței de azi a primăriei Chișinău, viceprimarul a declarat că va invetiga fiecare tronsosn pentru a vedea unde au fost motive întemeiate pentru a depăși termenele de contrucții.

”Vom examina fiecare tronson, acolo unde erau motive pentru ca planul de lucru să fie extins, așa cum s-a întâmplat în fața președinției sau la strada Maria Cebotari. Acestea sunt elemente obiective dar sunt totuși motive subiective, atunci când un muncitor lucrează, iar 10 se uită la el. Nici în țările avansate nu am văzut acest lucru. De obicei acolo unul lucrează, altul documentează, altul monitorizează, al patrulea este inspector dar la noi niciunul nu era inspector”, a menționat Grozavu.

Primarul interimar a mai adăugat că e necesar ca să fie efectuate lucrările pe tronson și abia după ce sunt finalizate să fie începute pe un alt tronson și să nu existe această situație ca acum, când tot bulevardul este șantier.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button