ActualitățiBasarabia

Gruparea„Șor”: Vom vota candidatul majorității

Distribuiți acest articol!

Deputatul fracțiunii Partidului „Șor”, Marina Tauber a declarat, după consultările Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, că din partea fracțiunii Partidului „Șor” nu va fi înaintat niciun candidat la funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova.

„Desigur că, noi avem candidatul nostru, dar înțelegem foarte bine că majoritatea parlamentară va avea voturi necesare, dar și în situația aceasta într-adevăr are toate drepturile să decidă cine va fi Prim-ministru, cine va fi în cadrul Guvernului. Noi avem un respect deosebit față de votul masiv și față de alegerea cetățenilor, care au ales Partidul PAS în majoritatea parlamentară”, a declarat Marina Tauber.

Ea a spus că, în continuare ei vor lupta și promova programul Partidului „Șor”. „Vom reprezenta cei aproape 90 de mii de cetățeni care ne-au votat, susținut și vom continua să muncim pentru oamenii țării noastre, vom veni cu mai multe inițiative legislative sociale care au menirea să îmbunătățească condițiile de trai pentru cetățenii noștri și așteptăm deschiderea din partea  majorității parlamentare și noului Guvern ca aceste inițiative să fie promovate. Suntem în continuare deschiși pentru orice dialog”, a precizat Tauber.

Totodată ea a spus că speră la un dialog și conlucrare foarte constructivă între Parlament, Președinție și Guvernul viitor, indiferent de apartenența politică.

„Fracțiunea partidului „Șor” este gata și va vota candidatul înaintat și desigur că ne vom lua timpul necesar să vedem programul si să studiem CV-urile și experiența candidaților înaintați la funcția de miniștri în Guvernul viitor, dar mai mult ca probabil că noi vom susține acest Guvern pentru că noi trebuie cât mai repede să purcedem la muncă”, a declarat deputatul.

De asemenea, Fracțiunea Partidului „Șor”” a mulțumit Maiei Sandu pentru această discuție, pentru că dialogul acesta e absolut vital și necesar.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button