MAGAZIN

Horoscop, 24 august. Ce ne rezervă astrele

Distribuiți acest articol!

Berbec – O petrecere cu fast, poate va duceti la o nunta, la un botez, o fi vreo aniversare cu numerosi invitati si o sa trageti un chef pe cinste. Se poate sa vina cineva in vizita daca n-o sa plecati voi in plimbare prin imprejurimi, e rost de musafiri, in principiu.

Horoscop 24 august 2017 Taur- Aveti o dispozitie sufleteasca numai buna de iesit pe la mondenitati sau in parc macar, sa socializati un pic, sa va puneti la curent cu ultimele noutati. Se pare c-o sa le dedicati mare parte din timp copiilor si o sa desfasurati activitati comune, sa va deconectati.

Horoscop 24 august 2017 Gemeni – Poate plecati intr-o vilegiatura sa va rupeti de stresul cotidian, sa va acordati un respiro, s-o puteti lua de maine, de la capat cu munca. Reuniune cu prieteni sa povestiti ce-ati mai facut si ce proiecte aveti in desfasurare, sa le cereti poate si o parere celor din grup.

Horoscop 24 august 2017 Rac – Va invita o ruda sau niste prieteni la un gratar sau e un party in toata regula si o sa va faca plcere sa ajungeti acolo, pentru ca anturajul e pe gustul vostru. Daca dati o raita pe la magazine s-ar putea sa va cumparati ceva frumos pentru casa, iar in cel mai bun caz o sa-l primiti cadou, obiectul.

Horoscop 24 august LEU – Intalnire cu lungi ecouri in viata sentimentala si care sa se-ndrepte rapid spre casatorie. Poate va invita cineva sa luati masa in alt oras si daca n-aveti altceva aranjat o sa va duceti cu draga inima.

Horoscop 24 august FECIOARA – O sa revedeti o persoana draga dupa o lunga absenta si o sa realizati incotro se-ndreapta relatia, c-ati tot bajbait pana acum. Veti avea prilejul sa refaceti cercul de prieteni si sa mai cunoasteti si alta lume, sa fiti mai activi pe scena sociala.

Horoscop 24 august BALANTA – Se pare c-o s-aveti parte de o surpriza placuta, va scoate cineva in oras, la film,la un spectacol, la o cina romantica si se poate sa primiti si un cadou. O sa v-atinga la coarda sensibila cadoul de la cineva drag, mesajul sau alt gest care va exprima ceea ce simte acea persoana.

Horoscop 24 august SCORPION – Poate-i invitati pe niste prieteni pe la voi, pregatiti in fuga o tratatie si stati la povesti ca sa va mai asezati gandurile, sa vehiculati idei nou-noute. O sa va iasa niste bani din buzunar poate pentru ca va duceti diseara la un restaurant, intr-un club sa va distrati.

Horoscop 24 august SAGETATOR – Un reviriment in sfera sentimentala si o sa-i mai acordati o sansa fiintei iubite, c-ati vazut ca fara ea nu e frumos pe lume. Invitatie la o ceremonie, o festivitate, e ceva special care o sa va transmita o stare deosebita – care sa va dea idei pentru viitorul vostru.

Horoscop 24 august CAPRICORN – O sa iesiti cu grupul de prieteni, sa luati parte la o aniversare, o ceremonie religioasa sau poate e o festivitate de premiere si va veti auzi si voi numele strigat. Or sa va caute niste prieteni care vor sa va implicati intr-o activitate extraprofesionala in folosul altora, dar si al vostru.

Horoscop 24 august VARSATOR – O aparitie cu totul neasteptata si starea voastra de spirit o sa atinga un varf emotional si de-aici poate incepe o frumoasa poveste de dragoste. S-ar putea sa va coste mai putin decat de obicei masa la restaurant sau cumparaturile dintr-un supermarket, poate pentru ca veti nimeri reduceri.

Horoscop 24 august PESTI – Le asigurati alor vostri tot ce va trebuie, dupa care o sa va vedeti cu prietenii sa faceti miscare, sa luati o portie de culturea, sa va hraniti, sufleteste. Se poate sa primiti un cadou, sa va invite cineva la plimbare in alt oras sau la un spectacol, la un concert.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button