MAGAZIN

HOROSCOP / Ce prezic astrele pentru 29 august

Distribuiți acest articol!

Berbec

În prima parte a zilei este posibil să fiți excesiv de sensibil și să resimțiți o stare de confuzie. Nu este exclus ca relațiile cu cei din jur să se tensioneze din cauza unor neînțelegeri. Vă recomandăm să amânați deciziile importante, care pot avea implicații serioase în activitatea profesională sau în afaceri. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei persoane apropiate, pentru că se pare că intuiția nu vă poate fi de mare ajutor azi.

Taur

S-ar putea să deveniți irascibil din cauză că nu reușiți să terminați la timp o lucrare importantă. Ținând cont că vă lipsește simțul practic, ar fi bine să amânați activitățile dificile și să vă limitați la chestiuni de rutină. Se pare că oboseala acumulată vă afectează capacitatea de concentrare. Vă sfătuim să vă relaxați și să petreceți mai mult timp împreună cu persoana iubită.

Gemeni

S-ar putea să fiți nevoit să cumpărați un obiect de valoare pentru cămin. Ar fi bine să vă consultați cu familia și să nu vă grăbiți să luați o decizie azi. Este recomandabil să amânați rezolvarea problemelor dificile, fiindcă există riscul să faceți greșeli de neatenție. Relațiile cu persoana iubită ar trebui să fie foarte bune. Aveți posibilitatea să petreceți momente romantice și să faceți o scurtă călătorie împreună.

Rac

Dimineață s-ar putea să fiți deosebit de sensibil și să nu vă puteți concentra, riscând să nu luați cele mai bune decizii. Vă recomandăm să evitați activitățile dificile, care necesită putere de concentrare, și deciziile privind investițiile. Puteți să vă ocupați de chestiuni de rutină. Ar fi bine să acordați mai mult timp odihnei și relației cu persoana iubită.

Leu

Este posibil să fiți indispus din cauza unor dificultăți financiare. Puteți să căutați soluții, dar nu este recomandabil să luați azi o decizie. Vă sfătuim să amânați discuțiile importante în plan profesional sau în afaceri, fiindcă există riscul unor neînțelegeri cu consecințe mai mult sau mai puțin grave pe termen lung. În relațiile cu prietenii și cu familia ar fi bine să evitați controversele și să fiți cât mai diplomat.

Fecioară

În prima parte a zilei se pare că sunteți indispus sau resimțiți o stare de confuzie și riscați să tensionați relațiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Nu este o zi bună pentru a începe un proiect nou sau pentru a negocia condițiile unui parteneriat. Relația cu persoana iubită poate decurge fără probleme deosebite dacă aveți grijă să fiți diplomat și să evitați subiectele de discuție care pot conduce la ceartă.

Balanță

Dacă începeți ziua cu o stare de indispoziție și cu dificultăți de concentrare, nu este cazul să vă îngrijorați: este efectul configurației astrale de azi. La locul de muncă sau în afaceri, o persoană cu autoritate ar putea încerca să își impună punctul de vedere. Vă sfătuim să nu provocați o controversă, fiindcă există riscul să se ajungă un conflict cu consecințe pe termen ung. Pentru a trece cu bine de această zi destul de dificilă, este necesar să fiți flexibil și să aveți răbdare.

Scorpion

Înainte de amiază s-ar putea că un eveniment neprevăzut să vă oblige să vă schimbați programul stabilit pentru azi. Este posibil să faceți cunoștință cu o persoană care are experiență în domeniul dumneavoastră de activitate și ar putea să vă fie de ajutor în viitor. Astrologii vă recomandă prudență și diplomație. Se întrevede o compania unor persoane apropiate.

Săgetător

În prima parte a zilei este posibil să nu fiți în apele dumneavoastră și să nu vă simțiți in stare de efort intelectual. Cauza ar putea fi oboseala acumulată în ultima vreme, dar și contextul astral destul de dificil. Vă sfătuim să vă limitați la activități simple, de rutină, și să vă odihniți mai mult. Dacă sunteți invitat la o reuniune cu persoane apropiate, ar fi bine să profitați de ocazie, dar având grijă să evitați excesele.

Capricorn

Contextul astral al zilei v-ar putea induce o stare de nervozitate din cauza căreia există riscul să provocați o ceartă cu un coleg de muncă sau un partener de afaceri. Vă recomandăm prudență și stăpânire de sine. În a doua parte a zilei sunt șanse să vă regăsiți calmul dumneavoastră obișnuit și aveți posibilitatea să rezolvați câteva chestiuni de rutină.
Puteți petrece o seară relaxantă în compania partenerului de viață.

Vărsător

Este posibil ca simțul practic și capacitatea de concentrare să fie diminuate. Ar fi bine să amânați activitățile dificile și deciziile importante. A doua parte a zilei este favorabilă călătoriilor scurte în interesul familiei. Astăzi cel mai bun mod de a vă relaxa mental ar fi o activitate care presupune efort fizic moderat.

Pești

La locul de muncă sau în afaceri, s-ar putea să aveți de finalizat o activitate importantă la care lucrați de mai mult timp. Ar fi bine să nu vă grăbiți și să aveți grijă să evitați o ceartă cu un coleg sau cu un asociat. În a doua parte a zilei este posibil să primiți o despre o persoană apropiată. Dacă trebuie să plecați la drum, astrologii vă sfătuiesc să verificați cu mare atenție actele și bagajele.

Sursa. realitatea.net


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button