Horoscop

Horoscopul zilei de azi, JOI 14 MAI 2020. Gata de salt?

Distribuiți acest articol!

Ai așteptări mărețe. E și normal, Jupiter este responsabil cu speranța, cu credință. Totul are un ciclu natural, iar acum este vremea la lucrurile să revină la normal. Ce ai facut până acum a fost minunat, extraordinar, dar e nevoie și de o pauză, de o rearanjare, de o resetare.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca te simti cumva sufocat de relatia ta romantica, daca simti ca e prea clasica si ca ii lipseste sarea si piperul, de ce sa nu te eliberezi ? Exista un feeling in aer ca viata se indreapta spre o directie pozitiva. Asta te va ajuta sa setezi lucrurile ca ideile cele mai traznite sa devina realitate. Incepand de astazi, ti se cere sa devii mult mai concret.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Poate ca te-ai intors profund schimbat dintr-o deplasare sau dintr-o situatie puternica ce te-a impactat. Sigur, cu totii suntem oarecum schimbati de o calatorie, dar in cazul tau, schimbarea este profunda. Vei avea anumite probleme sa te integrezi in vechea ta viata care te limiteaza. Deci ce mai astepti? Schimb-o!

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ideea unui punct de cotitura in destinul cuiva aduce de regula un zambet pe chipurile oamenilor cinici, dar in cazul tau are cu siguranta un inteles. Acest punct de cotitura poate lua forma unei persoane noi in viata ta sau a unui eveniment cheie care schimba lucrurile pentru totdeauna. Uneori lucruri despre care doar auzim, chiar se intampla. Asa ceva poate fi cazul tau in urmatoarele luni.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Blandele vanturi ale schimbarii sufla prin viata ta acum. Ai sentimentul a ceva nou si ai o atitudine deschisa spre lume. Unele evenimente din exterior vor veni in viata ta care iti vor da impresia ca avansezi concret spre o noua viata. Te poti astepta sa ai surprize placute.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Ca sa intelegi energiile ce se petrec, trebuie sa privesti evenimentele dintr-o perspectiva elevata. O eliberare lenta incepe sa se contureze. In urmatoarele sapte luni, nu fi putea sa rezisti oportunitatii de a scapa de ceva oprimant din trecutul tau. Te vei debarasa de complexe vechi si vei porni mai departe reinnoit. Nu te alarma daca unele relatii de familie vor suferi drept consecinta. Deranjul este doar temporar.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Este un pronostic astral excelent pentru tine. Desi nu se intrevad evenimente specifice, este o mare promisiune de libertate pentru urmatoarele sapte luni. O schimbare fundamentala este pe cale sa apara in ocupatia ta si in viata amoroasa. Pe masura ce trece timpul, te poti astepta sa devii mai vizionar, mai creativ si poate mai rebel. Acum vei fi mai eficient decat ai fost in ultimii doi sau trei ani.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Sistemul solar isi schimba angrenajul astazi si este foarte probabil sa activeze o transformare mare ce va dura sapte luni. Schimbarea se va centraliza in semnificatiile pe care le folosesti ca sa te implinesti atat in cariera cat si in iubire. Daca te simti cumva captiva de ce ai invatat pana acum, asteapta-te sa cauti eliberare din aceste inhibitii in perioada urmatoare.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Ziua iti va fi destul de pozitiva si vei incepe sa simti unele vagi sugestii ale startului unei schimbari majore. Aceasta noua faza va dura sapte luni. Pe masura ce progreseaza, vei gasi mai multa libertate de exprimare. Te poti astepta sa ajungi in subiecte pe care de regula le evitai. Unele frictiuni cu frati sau surosi pot aparea in urmatoarele luni.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie sa te astepti la schimbari enorme astazi. Cu toate acestea, procesul pe care l-ai inceput acum trei sau patru ani se va accelera. Iti schimbi reperele identitatii, acele idei care te fac sigur de cine esti. Familia, trecutul, educatia nu mai conteaza acum asa de mult precum baza spirituala. Nu te teme de aceasta schimbare, mergi cu ea.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

O schimbare s-a petrecut in sistemul nostru solar, ceva ce probabil va fi imperceptibil dar totusi profund. Ai la dispozitia sapte luni ca sa intelegi cum te impacteaza aceste schimbari. Pe tine te va impacta pentru ca vei simti o nevoie puternica de eliberare. Poate trebuie sa te eliberezi din legaturile unui grup. Inovatia este in aer!

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Ultimele luni au fost foarte provocatoare si sunt sanse mari sa nu iti mai doresti si alte provocari. Daca ai dorit mult sa modifici ceva in viata ta zilnica, fa-o acum. A venit ora sa faci schimbari concrete. Indiferent daca schimbarea cautata este acasa sau la munca, fizica sau emotionala, nu te teme sa iti resetezi viata spre binele tau.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

In ultimele luni poate ca ai intalnit oameni mai ciudati care ti-au influentat puternic atitudinea despre casnicie sau parteneriate. Ei te-au impins sa obtii mai multa libertate in viata. Daca este real si pentru tine, fii sigur ca au venit sub o influenta cosmica. Aici nu este cazul daca sa fii de acord sau nu, pentru ca asa este. Libertatea sau lipsa de libertate este ceva total subiectiv.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button