MAGAZIN

Ieri pace, azi – război. Altercații la Piața Centrală

Distribuiți acest articol!

De luni, 12 iunie, angajații Inspectoratului Național de Patrulare al IGP și Departamentul Trupelor de Carabinieri al MAI continuă măsurile suplimentare de prevenire și contracarare a comerțului ilicit stradal în adiacentul Pieței agricole Centru.

Dacă ieri spiritele erau liniștite și nimeni nu bănuia că lupta cu vânzarea ilicită se va alege cu anumite consecințe, astăzi comercianții au început un adevărat război cu oamenii legii care de trei zile patrulează în zona pieței centrale.

În această dimineaţă, mai mulţi vânzători ambulanţi, care refuză să plece din stradă, s-au luat la pumni cu cei peste o sută de poliţişti şi carabinieri veniţi să demonteze tarabele din zona străzilor Armenească şi Bulgară. Doi carabineri au fost răniți, după ce comercianții au opus rezistență și au aruncat cu mese şi lăzi în oamenii legii.

Altercaţiile şi încăierările au început dimineaţa în jurul orei 04:00, când accesul poliţiştilor pe strada Bulgară şi Mitropolit Varlaam a fost blocat de aproximativ 40 de comercianți stradali.

“Ei vor război, război am făcut”, a spus un vânzător.

Menționăm că forțele de ordine vor continua acțiunile de combatere a comerțului ilicit până acestea vor fi înlăturate definitiv.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button