ActualitățiBasarabiaIMPORTANTE

Igor Dodon se vede premierul Moldovei

Distribuiți acest articol!

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon susține că este gata să preia un viitor mandat de premier al țării, după ce a jefuit țara împreună și prin rotație cu Vladimir Voronin.

„Nominal noi nu am discutat, dar am pregătit deja programul de guvernare. Avem oameni pentru toate domeniile, inclusiv din lista candidaților la funcția de deputat. Sunt oameni profesioniști”, a declarat Igor Dodon în cadrul vloggului său săptămânal.

Socialistul spune va promova în funcții lacheii din partid.

„Noi nu vom merge pe abordarea pe care am mers în Guvernul precedent, eu vă spun destul de sincer, când găseam profesioniști, așa numiți tehnocrați, care niciodată nu au fost în echipa politică, poate au fost în echipă profesională guvernamentală, dar nu în echipă politică. Oameni care nu au fost niciodată cu noi la întrevederi electorale, care nu au simțit pulsul, și i-am făcut nacealnici. Și după asta ei cred că sunt mari tehnocrați. „Eu am devenit ministru pentru sunt așa de bunișor și deșteptățel, nu de acea că partidul m-a susținut”. De aceea vom delega în funcții oameni profesioniști, dar din echipă, care au fost alături de noi toată această perioadă”, a spus Dodon.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button