Actualități

Igor Grosu se face de râs în cazul Usatîi și primarul PAS

Distribuiți acest articol!

Igor Grosu susține că este la curent cu situația de la Sîngerei, unde primarul Arcadie Covaliov îl întâmpină pe Renato Usatîi și îi dorește succes, spunându-i că se „vor întâlni în Parlamentul Republicii Moldova și vor face o alianță frumoasă”.  Interimarul de la PAS Igor Grosu nu știe cum să ascundă faptul că partidul său a bătut palma cu Usatîi și au un acord de colaborare în campania electorală, pentru a forma împreună o alianță după alegerile din 11 iulie.

Acum câteva zile, Renato Usatîi a fost la Sîngerei, iar primarul orașului, Arcadie Covaliov l-a întâmpinat cu mare bucurie și cineva îi oferă interlopului de la Bălți un buchet de flori.

Mesaj scris cu ordin de la partid: – Sunt un idiot!

„Sunt un idot! Asta zice despre mine multă lume, de multă vreme. Asta zic și eu acum. Am vrut să nu comentez conversația pe care eu am crezut-o privată și care a devenit, între timp, titlu de știre – Primar PAS a vorbit despre alianța cu Usatîi. Ce ziceam? Sunt un idiot. Nu neg că vorbele grele care mi se aduc acum sunt meritate. Nu sunt politician competent. De fapt, nu sunt politician. Fac greșeli, dar cred că cel mai important e sa știi să le asumi și să le recunoști. Recunosc – Renato Usatîi a venit în Sîngerei, în vizită de teren. L-am întâlnit ca pe un vecin, nu am luat parte la nimic altceva decât la salut, moment în care am aruncat perla despre – mergem în parlament și facem majoritatea”,  a scris Arcadie Covaliov.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button