ActualitățiBasarabiaIMPORTANTE

Ilan Șor vrea să schimbe radical ECONOMIA Moldovei: Mai fură un miliard!

Distribuiți acest articol!

Partidul banditului fugar Șor își propune să schimbe radical modelul economic al țării, când va ajunge la guvernare cu Dodon și Usatîi. Despre asta a anunțat într-un live pe Facebook, Ilan Șor, liderul bandiților. Șor are în plan să mai fure un miliard din băncile Moldovei cu Dodon în cazul în care ajung la putere.

„Timp de 30 de ani, politicienii au construit un sistem care să le permită să fure, să corupă și să paraziteze pe spatele oamenilor de afaceri. Din cauza fenomenului corupției, oamenii de afaceri se văd nevoiți să majoreze prețurile ca să supraviețuiască. Din această cauză, oamenii de rând au cel mai mult de suferit. Vom fortifica la maximum rolul statului în economia țării. Vom construi fabrici și uzine, pentru a produce mărfurile pentru consum și uz intern. Vom construi benzinării și magazine, astfel încât acestea să aparțină statului și tot statul să poată controla prețurile”, a declarat liderul Partidului „ȘOR”.

Corupția endemică despre care vorbește fugarul a fost posibilă deoarece statul a controlat totul și a furat după bunul plac cu ajutorul bandiților ca Voronin, Dodon, Filat, Plahotniuc și persoana în cauză, Ilan Șor, implicat direct în furtul miliardului.

Șor să înapoieze banii moldovenilor pe care i-a furat cu Plahotniuc și Dodon, apoi să ne țină nouă sfaturi despre economie.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button