ActualitățiBasarabia

Înscrie-te pentru a treia etapă a proiectului pilot „Descoperă și Cunoaște România”

Distribuiți acest articol!

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni te îndeamnă să te înscrii pentru a treia etapă a proiectului pilot „Descoperă și Cunoaște România”, care se va desfășura în București, în perioada 8-10 decembrie 2017.

Primele două etape ale proiectului s-au desfăşurat în perioadele 13-15 octombrie, respectiv 10-12 noiembrie, fiecare etapă implicând câte 100 participanţi etnici români din Republica Moldova, ediţiile viitoare urmând a se adresa celorlalte comunităţi româneşti din afara graniţelor.

Depunerea dosarelor se face până la data de 3 decembrie 2017, ora 23:59, pentru activitatea itinerantă din perioada 8-10 decembrie, urmând ca participanților acceptați în cadrul programului să le fie comunicat răspunsul prin email.

Toate informațiile privind proiectul, condițiile de participare, modalitatea de înscriere și documentele necesare se găsesc în REGULAMENT.

TEMATICĂ ȘI ACTIVITĂȚI

Cunoașterea dimensiunii etnice și lingvistice românești în rândul tinerilor de origine română din afara granițelor reprezintă obiectivul principal al proiectului „Descoperă și Cunoaște România”.

Activitatea itinerantă a proiectului va avea loc în perioada 8-10 decembrie 2017 (plecarea va fi pe 7 decembrie, ora 22:00, din Chișinău), iar aceasta cuprinde printre altele vizite la Palatul Parlamentului, la Turnul Chindiei și la Mănăstirea Dealu din județul Dâmbovița.

Află care sunt regulile de înscriere AICI.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button