ActualitățiBasarabia

Ion Ceban fură banii Capitalei prin studiul de fezabilitate pentru râul Bâc. Studiul este deja efectuat și depus la Arhivă

Distribuiți acest articol!

Ion Ceban se face că lucrează și împreună cu echipa mai tirează ceva bani la buzunar, pentru că PSRM a avut o campanie foarte scumpă și cei 25 de doalri pentru un vot trebuie recuperați de undeva. Se pare că cei din Primărie au memorie scurtă și au uitat că există studiul de fezabilitate pentru râul Bâc și toți afluenții lui, și documentația de execuție a lucrărilor de construcție în tranșe pe râul Bâc în zona centrală a orașului.

Primăria municipiului Chișinău va comanda realizarea unui studiu de fezabilitate pentru reconstrucția albiei râului Bâc și prevenirea inundațiilor provocate de acesta.

Consiliul Municipal Chișinău a votat, în cadrul ședinței de astăzi, cu 36 de voturi pentru, un Acord de prefinanțare între Primăria municipiului Chișinău și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, care ține de finanțarea studiului de fezabilitate referitor la râul Bâc.

„Consiliera primarului general, Ala Mîrza a menționat că, deocamdată, nu există un astfel de studiu al râului Bîc.” Regretabil de așa consilieri, care nu s-a documentat, ori a mințit cu nerușinare consilierii și opinia publică. În arhivele DGAU și Direcției Construcții Capitale a Primăriei există Studiul de fezabilitate pentru râul Bâc și toți afluenții lui, și documentația de execuție a lucrărilor de construcție în tranșe pe râul Bâc în zona centrală a orașului. Din lipsă de interes și ignoranță a conducerii orașului, documentația se prăfuiește în arhive, pentru care s-a cheltuit bani din buget. Acum, prin manipulații și fraudări, vor să mai pună pe spatele orășenilor noi celtuieli, ca să aibă de unde spăla bani. Mă întreb și vă întreb, e incompetență sau hoție?”, ne-a transmis un angajat din cadrul Primăriei municipiului Chișinău.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button