MAGAZIN

Ion Sturza: Nu trebuie atins Igor Dodon, decât doar în caz de maximă trădare națională

Distribuiți acest articol!

Președintele Igor Dodon nu-și va duce mandatul până la capăt așa cum se configurează situația în prezent. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC 21, transmite IPN.

Fostul premier Ion Sturza a declarat că referitor la acest lucru deja sunt semnale foarte fin transmise în spațiul public. „Un impeachment în Parlament, o decizie de confirmare a Curții Constituționale și, eventual, chiar și anihilarea lui ca persoană fizică în stilul Vlad Filat”, spune Ion Sturza. Totodată, în opinia lui, aceasta este o pistă extrem de periculoasă. „Nu trebuie atins Igor Dodon, decât doar în caz de maximă trădare națională”, spune ex-premierul.

Fostul premier consideră că în prezent în spatele președintelui sunt aproape 70% din populația Republicii Moldova, o masă de oameni care ar trebui gestionată după anihilarea lui. „Eu cred că trebuie să-l combatem în discurs public, în luarea de atitudine, în decizii ale Parlamentului care ar reacționa prin demersuri în calitate de instituție politică, dar să nu mergem pe o filieră de criză maximală care poate să ducă la o confruntare foarte dură între adepții și anti-adepții lui Dodon în Republica Moldova”, a declarat ex-premierul.

Sursa: IPN


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button