Actualități

Kremlin: Renato să nu uite că a furat niște bani din Rusia! PAS va guverna cu Usatîi?

Distribuiți acest articol!

Agenția Sputnik controlată de statul rus afirmă că Renato Usatîi o să intre la guvernare cu PAS având în vedere faptul că a trădat interesele Rusiei la alegerile prezidențiale și a ajutat-o pe Maia Sandu să ajungă în fruntea statului în detrimentul lui Igor Dodon.

Șefii de la Moscova îi atrag însă atenția lui Renato Usatîi că are o datorie neplătită și îl acuză voalat că ar fi furat niște bani de la statul rus pe care trebuie să îi înapoieze într-un fel s-au altul. În acest fel se pare că Usatîi este o mascotă care poate sări ba în barca PAS, ba în barca lui Dodon pentru a obține iertarea la Moscova.

„Apropo, să nu uităm că în vara anului 2020 Judecătoria raionului Tveri din Moscova a emis un mandat de arest în absență pe numele lui Renato Usatîi, care este acuzat de fraudă, și a fost dat și în căutare internațională.

Domnul primar de Bălți este alb și imaculat, că nu este corupt nici cât este negru sub unghie, dacă, cu adevărat, așa este.

Eu nu sunt nici acuzatorul, nici apărătorul și nici judecătorul lui. Problema sau nedumerirea mea este alta: de ce Maia Sandu a dizolvat Parlamentul, a paralizat administrația întregii țări, a băgat țara în alegeri parlamentare anticipate, declarând că luptă cu corupții din Parlament, pentru ca, într-un final, să aducă în Parlament un personaj asupra căruia planează grave suspiciuni de corupție?

Și nu doar să-l aduci în Parlament, dar deja să pregătești terenul pentru a guverna împreună cu el? Care este rezonul?”, notează oficiosul de propagandă al Moscovei.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button