ActualitățiBasarabiaIMPORTANTE

La apariția AUR, socialiștii au fugit ca șobolanii de la Plovdiv. Membri ai unui corp diplomatic străin, la masă cu Dodon

Distribuiți acest articol!

Elita PSRM a organizat un banchet la restaurantul Plovdiv din Chișinău, eveniment la care au participat și membri ai corpului diplomatic al unui stat străin. Potrivit informațiilor noastre este vorba de diplomați ai Federației Ruse.

În momentul în care și-a făcut apariția liderul AUR Vlad Bilețchi cu mai mulți colegi, socialiștii s-au baricadat în restaurant, aceștia fiind păziți de zeci de bodyguarzi înarmați. Mașina marca Skoda cu numărul LAL-040 deținută de Igor Dodon era parcată în curtea restaurantului. În fața restaurantului se afla parcată și o mașină a unui corp diplomatic străin cu numărul de înmatriculare TC 170 CD.

Membrii AUR le-a stricat petrecerea liderilor PSRM și agenților străini cu care plănuiau strategii electorale. Se pare că lui Dodon nu i-a mai priit masa și a fugit cu o ambulanță de la întâlnire, în timp ce mașina sa a plecat în trombă doar cu șoferul la bord.

La fel și agenții străini au fugit cu mașina corpului diplomatic de la banchetul socialist. Poliția lui Voicu în loc să investigheze ce se întâmplă în interior, deoarecea avea loc un eveniment electoral ilegal cu factorul extern la masa socialiștilor, i-a reținut pe membrii AUR cu scopul clar de ai ajuta pe infractori să scape.

Serviciul de Informații și Securitate doarme în ghete când vine vorba de Igor Dodon și mafia socialistă. Pentru SIS e o problemă AUR, singura formațiune politică care nu joacă după cum cântă sistemul. Unde a fost SIS când Dodon sta la o masă electorală cu agenții unui corp diplomatic străin?


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button