Actualități

VIDEO: La comanda lui Voronin, Poliția l-a chemat la raport pe Vlad Bilețchi

Distribuiți acest articol!

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor AUR, Vlad Bilețchi, a fost chemat la raport de Poliție, după ce a venit să protesteze cu colegii săi în fața palatului de peste 1 milion de euro deținut de comunistul Vladimir Voronin. Mafia socialistă și comunistă a fost foarte deranjată de apariția membrilor AUR în cartierul rezidențial de lux.

În acel cartier trăiesc mai mulți mafioți de rang înalt care au delapidat Republica Moldova în ultimii 30 și au reacționat violent verbal, iar în scurt timp au apărut dube și mașini ale Poliției. Când vine vorba de protejarea mafioților care delapidează statul, forțele de ordine se mișcă foarte rapid.

În acea locație se află și casa lui Ștefan Gațcan, unde a protestat mafia PSRM și a proferat amenințări cu moartea deoarece ar fi trădat partidul.

„Iată cum trăiesc HOȚII în Moldova – în lux și opulență! Cât îi mai răbdăm?! Mergem acasă la Oleg Voronin, principalul beneficiar al jafului făcut de tâlharul Vladimir Voronin. Astăzi, socialiștii și comuniștii au vandalizat autocarul AUR.”, a scris Vlad Bilețchi pe pagina sa de Facebook.

Unul din polițiștii prezenți la fața locului i-a mai amendat pe tinerii patrioți când au așteptat cu steaguri tricolore sub pod ajutoarele umanitare venite din România.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button