ActualitățiBasarabiaRomânia

Lucian Despoiu, omul PAS: A creat cea mai mare fermă de troli din Republica Moldova

Distribuiți acest articol!

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) beneficiază ilegal în campania electorală de serviciile instituției Majoritas, conduse de Lucian Despoiu. Liderul Majoritas, Lucian Despoiu, administrează o fabrică de troli pe teritoriul Republicii Moldova pentru a sprijini campania electorală a Partidului Acțiune și Solidaritate.

Clienți Majoritas

Lucian Despoiu a creat o fabrică de troli și pentru campania prezidențială a Maiei Sandu. După cum se observă pe site-ul Majoritas, au avut campanii în Zimbabwe, Indonesia, Sri Lanka, Zanzibar și la alegerile prezidențiale de anul trecut din Republica Moldova.

Lucian Despoiu se recomandă ca Fondator şi CEO al Majoritas, o companie intrenaţională specializată în tehnologie şi comunicare politică. Are o experiență de 15 ani în industria de marketing digital și peste 20 de campanii politice digitale desfășurate în întreaga lume.

Renato Usatîi a declarat pubblic că are informații de la structurile de securitate(probabil din Rusia), care i-au confirmat că Lucian Despoiu a creat cea mai mare fermă de troli din Republica Moldova pentru a sprijini ilegal PAS în campania electorală.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button