MAGAZIN

MAEIE informează: Nu sunt cetățeni moldoveni printre victimele cutremurului din Ischia

Distribuiți acest articol!

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova aduce la cunoştinţă că, în momentul actual, potrivit informaţiilor preliminare ale Ambasadei Republicii Moldova la Roma, printre victimele cutremurului din 21 august 2017 în insula italiană Ischia, nu sunt cetăţeni moldoveni.

Ministerul și Ambasada Republicii Moldova la Roma vor monitoriza în continuare situaţia provocată de acest cutremur, se menționează într-un comunicat de presă al MAEIE.

În caz de necesitate, cetățenii moldoveni se pot adresa pentru asistență la Ambasada Republicii Moldova la Roma la numărul de urgență + 39 3294421091, precum și la Centrul de Apel al MAEIE din Republica Moldova – 080090990 (apel gratuit) sau din străinătate +373 22 690 990.

Un cutremur cu magnitudinea 4 a zguduit luni noaptea Ischia. Cel puțin două persoane au murit și alte 39 au fost rănite, în urma seismului care s-a produs la zece kilometri adâncime și a fost urmat de 14 replici. Totodată, mai multe persoane sunt date dispărute, după ce numeroase clădiri s-au prăbușit în urma seismului.

Sursa: evenimentul.md


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button