ActualitățiBasarabia

Mafia lui Dodon și Voronin a primit o lovitură fatală: Doar 12 secții de vot pentru Transnistria

Distribuiți acest articol!

Curtea de Apel Chișinău a decis că numărul secțiilor de votare din stânga Nistrului trebui redus la 12. Aceast lucru este o lovitură fatală pentru mafia lui Dodon și Voronin.

Astfel, magistrații au admis integral contestația Platformei Demnitate și Adevăr, care a contestat decizia anterioară a Comisiei Electorale Centrale de a deschide 41 de secții.

Într-o decizie luată joi, 8 iulie, de magistrații Curții de Apel Ana Panov, Dorin Dulghieru și Virgiliu Bughnaci, se recomandă ca pe celălalt mal Nistrului să fie deschise doar 12 secții de votare.

CEC urmează să decidă dacă se conformează ori contestă decizia respectivă la Curtea Supremă de Justiție. Anterior, Curtea de Apel a anulat și decizia de a se deschide trei secții în două localități controlate de Tiraspol, iar CEC atunci s-a conformat.

Mafia socialistă anunță proteste masive începând de maine, vineri, 9 iulie, din cauza limitării de la 41 la 12 a numărului secțiilor de votare pentru cetățenii moldoveni din regiunea de est a țării. Anunțul a fost făcut acum de Igor Dodon. Protestele ar urma să aibă loc la sediile Comisia Electorală Centrală, Curtea Supremă de Justiție etc.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button