ActualitățiBasarabiaIMPORTANTE

Mai au cele două state românești președinți? Zero reacții la abuzurile comise de trupele ruse asupra românilor

Distribuiți acest articol!

Un autocar cu mai mulți cetățeni ai României și Republicii Moldova a fost reținut nejustificat pe Nistru, la Varnița. Acesta se deplasa în zona regiunii transnistrene, acolo unde există peste 400.000 de moldoveni cu drept de vot. Scopul caravanei este acela de a informa corect cetățenii în vederea desfășurării unui scrutin electoral cât de cât corect.

Accesul nu a fost permis iar trupele ruse refuză să ofere o justificare, în condițiile în care alte partide politice precum PSRM, PCRM sau PAS au putut să facă agitație electorală în regiune, în condițiile legii.

Maia Sandu este președintele Republicii Moldova și ar trebui să fie garantul apărării cetățenilor în fața unor abuzuri interne și externe. Aceasta nu a luat nici o poziție publică.

Klaus Iohannis este președintele României. În autocar se află mai multe persoane care au dublă cetățenia. El ar trebui să își manifeste o poziție oficială cu privire la situația dificilă creată.

Așa se face că avem două state românești dar nici măcar un președinte. Ambii sunt mai preocupați de interesele străine decât de cele românești.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button