ActualitățiBasarabia

Marele absent, Igor Dodon! A fugit din țară?

Distribuiți acest articol!

Liderul socialiștiilor Igor Dodon este mare absent de la ședința de constituire a noului Parlament ales. La ședința de constituire a noului Parlament de legislatura a XI-a s-au prezentat doar 91 de deputați din cei 101, ceea ce reiese că, zece deputați nu au venit la învestire.

Printre cei care lipsesc ca nume de rezonanță îl putem numi pe banditul fugar Ilan Șor de la partidul cu același nume. Oazu Nantoi de la PASa lipsit de la ședința Parlamentului deoarece a suferit un accident în Bulgaria și se află internat în spitalul de urgență Chișinău.

Totuși, cel mai mare absent de la ședința noului Parlament de legislatura a XI-a este liderul socialist și fost președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Având în vedere că Veaceslav Platon și alți bandiți de renume din Republica Moldova au fugit din țară în urma alegerilor din 11 iulie, apare întrebarea firească dacă nu cumva însuși Igor Dodon a dat bir cu fugiții din cauza problemelor sale cu legea.

Igor Dodon are un dosar penal împreună cu Vladimir Plahotniuc sub acuzația că ar fi pus la cale o schemă frauduloasă din 2008 prin care se importa energie electrică din Ucraina. Nu putem uita nici de celebra scenă din filmele cu mafia, când președintele statului Igor Dodon primește un kulioc(pungă) cu bani de la Vladimir Plahotniuc.

Socialistul Vlad Bătrâncea s-a eschivat de întrebările jurnaliștilor și a refuzat să răspundă când a fost întrebat despre locația în care se află Igor Dodon. Având în vedere că asistăm la un film cu fugari, la fel ca după căderea regimului Plahotniuc, ne putem aștepta la orice scenariu.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button