ExterneMAGAZIN

Meci de fotbal întrerupt de un cangur. Imagini rare chiar și în Australia

Distribuiți acest articol!

Un meci de fotbal feminin din capitala australiană Canberra şi a fost întrerupt de un cangur. Animalul a intrat pe teren și și-a făcut de cap, în tip ce toată lumea s-a retras în siguranță. Imaginile cu cangurul de pe terenul de fotbal au devenit virale în mediul online, fiind destul de rare chiar și pentru țara cangurilor, scrie libertatea.ro. 

Duminică, în pauza meciului dintre echipele Belconnen United şi Canberra FC din liga feminină de fotbal, desfăşurat la Deakin, la doar câţiva kilometri de clădirea Parlamentului, un cangur ”microbist” a sărit gardul şi a intrat pe terenul de fotbal, scrie Agerpres.

Animalul a petrecut ceva timp pe suprafaţa de joc, alergând dintr-o direcţie în alta, privind meciul sau chiar odihnindu-se pentru câteva momente în faţa porţii.

Jocul a fost întrerupt pentru mai bine de jumătate de oră în timp ce arbitrii, jucătorii şi spectatorii au privit amuzaţi plimbarea marsupialului pe teren, iar antrenorul uneia dintre echipe a încercat să-l alunge cu ajutorul unei mașini de teren.

https://youtu.be/2X2v36Sdc9I

Incidentul a fost imortalizat video, iar materialul a devenit viral pe reţelele de socializare. ”Din păcate, cangurul nu controlează mingea foarte bine, dar se descurcă excelent la viteză, sărituri, echilibru şi agilitate! #roonaldo!”, a scris pe Twitter Renee Pozzi, alături de video.

Comentatorul sportiv Russ Gibbs a spus luni că prezenţa cangurului pe teren a fost o întâmplare unică şi că nu a mai văzut ceva similar în ”15 ani de comentariu sportiv în Canberra”.

Confruntarea sportivă a fost câştigată de echipa Belconnen United cu scorul de 2-0, deşi cangurul a fost adevărata vedetă a meciului.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button