România

Meci SENZAȚIONAL făcut de Ianis Hagi! A marcat o „dublă” de poveste, sub ochii înlăcrimați ai tatălui său / RANGERS – BRAGA 3-2

Distribuiți acest articol!

Ianis a intrat definitiv în inimile suporterilor lui Rangers. „Decarul” naționalei României a fost trimis pe teren din primul minut de Steven Gerrard și nu a dezamăgit.

Vicecampioana Scoției a început prost partida de pe Ibrox. Fransergio a deschis scorul în minutul 11, iar Braga controla cu autoritate ostilitățile. Lucrurile nu au fost diferite nici în startul reprizei secunde. Ruiz a făcut 2-0 în minutul 59, apoi a început recitalul lui Ianis.

Reușita care a aprins atmosfera a venit în minutul 67. Ianis și-a făcut mingea pe piciorul stâng, a intrat în interior și a șutat la colțul scurt, în stilul olandezului Robben. Aribo, intrat după pauză, a făcut 2-1 după o gravă eroare în defensiva oaspeților, dar ultimul cuvânt avea să îi aparțină tot lui Hagi Hr. În minutul 82, sub privirile „Regelui” Hagi, aflat în tribune, Ianis Hagi a executat o lovitură liberă de la 25 de metri. Execuția a fost deviată și s-a oprit lângă stâlpul din dreapta.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button