Actualități

Mesajul sfâșietor al unei asistente după ce a a constatat că nu are ce să își cumpere de mâncare: „Vă implor, opriți-vă din cumpărat!”

Distribuiți acest articol!

O asistentă de la Terapie Intensivă din York, Anglia, a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a ajuns în supermarket și nu a mai găsit mâncare după o tură de 48 de ore.

Dawn Bilbrough, 51 de ani, din York, Marea Britanie, a izbucnit în lacrimi atunci când a constatat că nu are ce să își cumpere de mâncare.

„Sunt asistentă pentru cei aflați în stare critică, tocmai am terminat o tură de 48 de ore și voiam să cumpăr câte ceva pentru următoarele zile. Dar nu sunt nici fructe, nici legume… Oamenii au golit rafturile cumpărând în neștire alimente de bază. Opriți-vă, dacă vreți că oameni că mine să poată avea grijă de voi când veți avea mai mare nevoie. Vă implor, opriți-vă din cumpărat!”, a transmis asistenta.

În paralel un îndemn emoționant pentru responsabilitate face înconjurul lumii. „Eu stau la muncă pentru tine, tu stai acasă pentru noi!”. Asta cer în cor medicii și asistentele din toată lumea. Ei văd primii amploarea dezastrului.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button