Actualități

MESAJUL SFÂȘIETOR al unei asistente medicale: „RUȘINE SĂ VĂ FIE!!! Păi noi ne-am dat demisia, domnule Costache? Avem echipamente spre zero!”

Distribuiți acest articol!

Dindirică Daniela Ștefania, asistent medical generalist la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, are un mesaj dur pentru ministrul demisionar al Sănătății, Victor Costache. Tânăra din linia întâi a luptei cu coronavirusul scrie că medicii sunt „posibili infectați, care pun în pericol viețile celor dragi”, dar nu renunță la misiunea lor.

RUȘINE SĂ VĂ FIE!!!
Păi noi, cei din prima linie, noi ne-am dat demisia, domnule Costache?!!!!

„Suntem 53 de mii de medici, plus alte câteva sute de mii de asistenți și personal auxiliar, care s-au trezit pe front cu mâinile goale și fără scuturi. Avem echipament de protectie numărat, spre zero și n-am dat bir cu fugiții! Nu ne-am dus acasă, la căldurică, lângă familiile noastre, decât la finalul programului de lucru. Și cum?!!! Posibil infectați, punând astfel în pericol viețile celor dragi

…și cu toate astea n-am abandonat, domnule Costache!!! Ne-am odihnit (atât cât am putut, în astfel de condiții de stres) ne-am șters lacrimile, și ne-am întors la datorie.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button