MAGAZIN

Miniștrii și viceminiștrii din PL își vor depune astăzi demisia

Distribuiți acest articol!

Toți miniștrii și viceminiștrii desemnați de PL își vor depune astăzi demisia. Este vorba despre vicepremierul pe probleme sociale, Gheorghe Brega, ministrul Educatiei, Corina Fusu, ministru Mediului, Valeriu Munteanu si adjunctii sai.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Valeriu Munteanu, scrie : ‘‘În conformitate cu articolul 6 al Legii cu privire la Guvern nr. 64-XII din 31 05 1990 și având în vedere Hotărârea Consiliului Republican al Partidului Liberal, din data de 26 mai 2017, privind trecerea formațiunii politice în opoziție, comunic depunerea cererii de demisie din funcția de ministru al Mediului.
Totalurile activității la ministerul Mediului o să le facem, în cadrul unei conferințe de presă, în ziua, în care cererea de demisie o să fie acceptată și respectiv emis actul administrativ necesar”. Astfel, ministru liberal părăsește Executivul, așa cum a promis PL la conferința de presă de vineri. Alături de Munteanu, pleacă din funcție și viceminiștrii Igor Talmazan și Victor Morgoci.

Amintim că vineri, 26 mai, liderul PL, Mihai Ghimpu a anunțat după ședința extraordinară a Cosiliului Republican al  fracțiunii că Partidul Liberal se retrage din coaliția de guvernare și trece în opoziție. Decizia a fost luată dupa ce primarul capitalei, Dorin Chirtoaca, a fost reținut de CNA, în dosarul parcărilor.

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button