ActualitățiBasarabiaIMPORTANTERomânia

Moldovenii cu pașaport biometric pot merge liber în România. Vizele au fost eliminate

Distribuiți acest articol!

Moldovenii cu pașaport biometric pot merge liber în România. Potrivit unui anunț făcut pe canalul de Telegram al MAEIE, vizele de intrare în România a cetățenilor străini și apatrizi au fost eliminate. Prevederile vor intra în vigoare începând cu 1 iunie.

“În conformitate cu prevederile art. 15 a Hotărârii nr. 32 din 27.05.2021, privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19 și completarea Hotărârii C.N.S.U. nr. 28 din 14.05.20, au fost eliminate interdicțiile de intrare în România a cetățenilor străini și apatrizi, prevăzute la art. 2 alin. (1) pct. 7 și art. 2 alin. (5) din anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 531 din 10 mai 2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 mai 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare”, se menționează în anunțul făcut de MAEIE.

Amintim că liderul AUR, Vlad Bilețchi, a atras atenția asupra acestei probleme foarte grave. Mulți au spus că nu este adevărat deși s-au prezentat documente. Această decizie a autorităților confirmă faptul că Vlad Bilețchi a spus un adevăr deranjant pentru conducătorii de la București și Chișinău. Dacă noi ca cetățeni ne apărăm drepturile și libertățile cei care ne conduc sunt obligați să ne asculte.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button