MAGAZIN

Munteanu comentează candidatura lui Ion Ceban la primăria Chișinău: Nicio surpriză!

Distribuiți acest articol!

Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal la funcția de primar al municipiului Chișinău, spune că nu este surprins de înaintarea lui Ion Ceban din partea PSRM la alegerile municipale din această primăvară.

”Nicio surpriză! Plahotniuc are acum doi candidați toxici pentru Chișinău!”, scrie liberalul pe pagina sa de facebook.

Totodată, Valeriu Munteanu spune că ”șeful fracțiunii PSRM din CMC, Ion Ceban, cel care a răspuns, mereu, prompt și umil la toate comenzile Binomului, inclusiv de „înscăunare” prin încălcarea legii a uzurpatoarei Silvia Radu, cel care a organizat poslușnic votarea tuturor comenzilor lui Plahotniuc în consiliul municipal Chișinău, a fost desemnat să candideze din partea socialiștilor la funcția de primar al Chișinăului.

Liberalul este convins că Ion Ceban nu va fi unicul candidat al lui Plahotniuc. ”Urmează și alți candidați ai lui Plahotniuc, printre care, desigur, și candidatul principal – „Silvia Bradu – gospodina”.”, menționează Valeriu Munteanu.


Distribuiți acest articol!

One Comment

  1. LIBERALII FAC HARAKIRI moldovnesc. E REGRETABIL FAPTUL CA MUNTEANU CONTINUE SA FAC JOCUL dezmat AL gimpului, OBSEDAT DE PUTERE SI PROSTIE FARA MARJINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button