MAGAZIN

Natalia Gavrilița, un altfel de Dodon, iar tatăl ei, un altfel de Dumitru Diacov

Distribuiți acest articol!

Noul pri-ministru al Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, locuiește într-o casă de lux, aceasta fiind situată în sectorul Centru al Capitalei. Imobilul nu figurează în declarațiile de avere și interese personale din ultimii ani ai premierului Gavriliță.

Natalia Gavriliță este un Dodon în fustă, iar tatăl ei, un altfel de Dumitru Diacov. Se pare că Moldova are un viitor strălucit cu așa politicieni. Din afirmațiile apărute în spațiul public reiese că doamna Gavriliță trăiește în palatul de lux, doar că nu e pe numele ei. Rușine să vă fie doamnă! O țară întreagă și-a pus speranțe în voi.

Ce bunuri constituie în declarația de avere a Nataliei Gavrilița

Conform Zdg, informațiile din declarațiile de avere ale familiei prim-ministrei, Natalia Gavrilița și ale soțul său, Vladimir Gavrilița, dețin în proprietate un apartament de 52 de metri pătrați cumpărat în 1997 cu circa 275 de mii de lei. De asemenea, soții Gavrilița mai declară un automobil Lexus fabricat în 2009, procurat în 2014 cu 17 mii de euro și un automobil Subaru, la fel din 2009, procurat în 2018 cu 3,5 mii de euro. Familia Gavrilița păstrează în trei conturi bancare aproximativ 370 de mii de lei.

Pe când Natalia Gavrilița se afla la șefia Ministerului Finanțelor, soțul ei, Vladimir Gavrilița, fost funcționar al Ministerului Afacerilor Interne, a fost angajat în Corpul de Control al prim-ministrei Maia Sandu.
După demisia Guvernului Sandu, acesta a ajuns consilier în Cabinetul președintelui fracțiunii PAS, unde a activat până în februarie 2021.
Anul trecut, conform declarației de avere depuse de soțul prim-ministrei, familia Gavrilița a avut venituri oficiale declarate de aproximativ 244 de mii de lei.

Valeriu Catrinescu și fiica sa, Natalia Gavrilița / SURSA foto:https://secareanu.wordpress.com

Gavrilița locuiește într-o casă de lux

Potrivit sursei Zdg, s-a constatat că familia Gavrilița nu locuiește în apartamentul indicat în declarațiile de avere, ci într-o casă de lux, cu două niveluri, și este situată în sectorul Centru al Capitalei. Bunul imobil le aparține părinților prim-ministrei, Valeriu și Nina Catrinescu, iar casa este protejată de ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS).

Declaratie Gavriliţa Vladim… by Ziarul de Gardă


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button