MAGAZIN

Ne așteaptă o săptămână fierbinte!

Distribuiți acest articol!

Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează o săptămână călduroasă. În partea de sud a țării, se așteaptă ca valorile termice să ajungă chiar și la +30 de grade. Cu toate acestea, nu vom scăpa și de ploi.

Astăzi, în sudul țării temperatura va urca până la + 29 de grade ziua și +15 grade noaptea, în centru maximele vor ajunge la +28 de grade ziua și +15 noaptea, iar la nord vor fi cel mult +27 de grade ziua și +14 noaptea.

Miercuri, 31 mai, în nordul țării se așteaptă până la +27 de grade ziua și +14 noaptea, în centru vor fi maxim +28 de grade ziua și +15 grade noaptea, iar la sud vom avea maxime de +30 de grade ziua și +16 grade noaptea. De asemenea, în părțile de nord și centru ale țării, pe alocuri se așteaptă ploi cu descărcări electrice.

Joi, 1 iunie temperaturile vor urca până la +26 de grade în centrul țării, ziua și +15 grade noaptea. + 25 de grade vor fi ziua la nord și +14 grade noaptea, la sud se vor înregistra maxime de până la +27 de grade ziua și +16 grade, noaptea. Chiar şi aşa, metorologii preconizează ploi slabe în toate regiunile țării, în partea de nord pe timp de zi, iar în partea de sud și centru, pe timp de noapte.

Vineri, 2 iunie, temperaturile aerului vor scădea cu circa 2 grade, altfel, la sud vor fi cel mult + 25 de grade, +24 vom ave în centrul țării și maxim +23 la nord. Noaptea maximele vor fi de la +13 la +15 grade.

Sâmbătă, 3 iunie, vor fi, din nou, + 25 de grade la nord, +26 în centru și +27 de grade la sud, pe timp de zi. Noaptea termometrele vor înregistra cel mult +13 la nord +14 în centru și +15 grade la sud.

Duminică, 4 iunie, se mai încălzește cu un grad. La nord vom avea până la +26 de grade, în centru vor fi +27 și cu un grad mai mul la sud. Noaptea temperatura aerului se va menține ca și în ziua precedentă.

Pentru sfârşitul acestei săptămâni, nu se prevăd precipitații.

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button