Actualități

NEWS ALERT/ Explozie și luare de ostatici în Australia. “E pentru ISIS”

Distribuiți acest articol!

Explozie într-un bloc locativ din Australia, zona Brighton. Doi oameni, inclusiv atacatorul, au murit la Melbourne în urma unui incident violent.

Un bărbat a luat ostatică o femeie într-un bloc, unde cu câteva clipe mai devreme avuse loc o explozie. Doi polițiști au fost răniți în timp ce încercau să intre în apartament, unde s-au auzit în jur de 30 de focuri de armă.

Femeia a fost eliberată și este în afara pericolului. Motivele atacului sunt încă neclare, dar presa relatează că un bărbat a telefonat la un post local de televiziune pentru a spune: “Asta este pentru ISIS, pentru al-Qaida”. Potrivit Australian Herald Sun, atacatorul este cunoscut de poliția de combatere a terorismului.

BRIGHTON SIEGE

Victoria Police are addressing media after two people died and three police officers were injured during a siege at a Brighton apartment building.Live updates: http://www.9news.com.au/National/2017/06/05/17/14/Police-block-off-streets-after-explosion-at-Melbourne-apartment-building/?ocid=9newsmfb#9News | http://9News.com.au

Publicată de 9 News Melbourne pe Luni, 5 iunie 2017


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button