MAGAZIN

Nistor Grozavu: ”Vom vorbi în limba constructorilor”

Distribuiți acest articol!

Vice-primarul Nistor Grozavu a vorbit despre aplicarea unor sancțiuni administrative asupra agenților economici responsabili de reabilitarea bulevardului Ștefan cel Mare, dacă lucrările nu vor fi finalizate în termenii stabiliți de contract.

Directorul adjunct al Direcției generale Transport și Căi de Comunicații, Oleg Caraman, a menționat că săptămâna trecută nu au fost realizate toate lucrările planificate, din cauza unei defecțiuni tehnice.

”Nu este o amenințare, dar vă avertizez că neîndeplinirea obligațiunilor va duce la sancțiuni administrative. Mai mult nu vreau să zic nimic. Vom ieși pe șantier și vom vorbi în limba constructorilor. Sunt încălcări tehnologice, iar lucrările nu se realizează în termen. Nu trebuie să se facă totul pe ultima sută de metri. Vom ajunge până la antreprenori și subantreprenori, căci nu mai putem tolera acest lucru. Cei care vor să saboteze au două alternative: depun cererea de incompetență sau vom lua alte măsuri”, a menționat Nistor Grozavu în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button