Actualități

Noul deputat Aliona Babiuc nu va face parte din fracțiunea PCRM: “Voi ați distrus partidul”

Distribuiți acest articol!

Noul deputat în Parlamentul de la Chișinău, Aliona Babiuc, care a candidat pe listele Partidului Comuniștilor nu va face parte din fracțiunea PCRM, scrie radiochisinau.md

Deputata comunistă, Ina Șupac, a anunțat că Aliona Babiuc a fost exclusă din partid anterior și că în componența fracțiunii PCRM vor rămâne numai 6 deputați. În replică, Aliona Babiuc i-a acuzat pe foștii ei colegi că au distrus partidul și că își va desfășura activitatea de deputat în interesul cetățenilor, fără a preciza dacă se va alătura altei fracțiuni sau va rămâne deputat neafiliat.

Aliona Babiuc a ajuns în Legislativ pe lista electorală a Partidului Comuniștilor, după ce comunista Oxana Domenti și-a depus mandatul de parlamentar.

 „Nu voi comenta astăzi decizia Comitetului central, de fapt nu cred că poate fi numit Comitet central, în urma ieșirii din partid a practic întregului Comitet executiv național politic al PCRM. Îmi este complicat să comentez acțiunile grupului rămas a deputaților comuniști. Voi ați distrus partidul și sunteți pe cale să distrugeți și fracțiunea, duceți fracțiunea până la condiția unui grup politic”, a declarat Aliona Babiuc.

Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button