Actualități

O imagine FALSĂ cu Putin este distribuită, la greu, de PSRM

Distribuiți acest articol!

Deputații din Partidul Socialiștilor din Republica Moldova distribuie, la greu, pe o rețea de socializare, o fotografie de la Summit-ul G-20 din Hamburg, potrivit newsmaker.md.

În cadru apare președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în centrul atenției marilor lideri ale lumii: președintele SUA, Donald Trump, președintele Turciei Erdogan, prim-ministru Canadei, Justin Trudeau, dar și cancelara Germaniei, Angela Merkel. Pe sacoul roșu al Angelei Merkel este prinsă panglica Sfântului Gheorghe.

Deputatul PSRM, Vlad Batrîncea a publicat această imagine pe pagina sa de Facebook și despre care a menționat că „e o poză corectă”. „Tot ce trebuie de știut despre summit-ul celor mari douăzeci. Angelei Merkel i se potrivește culoarea roșie”, a scris alesul poporului în Parlament.

Doar că fotografia este falsă. În imaginea originală nu apare liderul rus și pe sacoul cancelarului german nu este nici o panglică. Originalul fotografiei poate fi găsit pe site-ul agenției Reuters.

Mai târziu, Batrîncea a șters imaginea, însă, cea din urmă a fost preluată de către prietenii de partid.

Printre cei care au distribuit imaginea falsă se numără alți deputați din PSRM, Alexandru Nesterovski și Ghenadi Mitriuc, anunță newsmaker.md.

 

Tradaptare: Timpul.md


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button