MAGAZIN

O nouă ședință a Primăriei a fost amânată din lipsă de cvorum. Socialiștii nu s-au prezentat

Distribuiți acest articol!

Ședința Consiliului municipal Chișinău a fost amânată în lipsa de cvorum. În sală au fost prezenți doar 18 consilieri din partea PL, PPEM, PN, PCRM și PLDM, pe când pentru desfășurarea ședinței sunt necesari cel puțin 26 de aleși locali. Consilierii socialiști nu și-au anunțat deocamdată motivul lipsei de la ședința CMC. Grozavu urma să afle dacă primește împuterniciri suplimentare, deoaerece Dorin Chirtoacă nu-și poate exercita mandatul.

Primarul interimar al capitalei, Nistor Grozavu, a declarat că absența consilierilor de la ședința de azi poate duce la urmări grave pentru municipalitate.

Pe agenda de azi am avut trei probleme destul de stringente pentru viitorul municipiului Chișinău… Nu putem instala stația de epurare de la poligonul din strada Uzinelor, fiindcă în decizia precedentă nu a fost indicată suma concretă pentru că nu o cunoșteam. Cea mai gravă este chestiunea nr.3. Mâine este termenul-limită de aprobare a acordului adițional al creditului necesar pentru executarea lucrărilor la rețelele la trei străzi. Mâine este ultima zi de lucru a companiei de consultanță care pe 15 septembrie își încheie activitatea în Republica Moldova, ceea ce poate duce la refuzul de a fi finanțată a doua tranșă a creditului, încheiat cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Vreau să fiți la curent cu toate aceste nuanțe”, a declarat el.

Sursa: Deschide.md


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button