MAGAZIN

O nouă tragedie pe calea ferată! Doi oameni au fost CĂLCAŢI DE TREN / VIDEO

Distribuiți acest articol!

Un bărbat a murit, iar soția sa a fost grav rănită într-un accident de tren care a avut loc astăzi, în zona staţiei Lugoj, trafcul feroviar între Timişoara şi Caransebeş fiind întrerupt.
Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident feroviar (trenul 80450 Timişoara – Caransebeş a accidentat două persoane în zona staţiei CF Lugoj, la o trecere pietonală improvizată), circulaţia trenurilor pe magistrala 900 este întreruptă între Lugoj şi Caransebeş, la kilometrul 515+175.

Potrivit primelor informații, una dintre cele două persoane accidentate a suferit leziuni foarte grave.

Martorii au povestit pentru lugojinfo.ro că cele două persoane lovite de tren sunt doi soți. Femeia i-ar fi spus soțului că nu poate traversa în grabă linia de cale ferată pentru că se mișcă greu, însă bărbatul a insistat. În timp ce traversau, femeia s-a împiedicat și a căzut pe calea ferată, iar soțul ei a încercat să o ajute. Speriați de trenul care venea cu viteză, cei doi nu au putut să se salveze din calea acestuia.

În urma impactului, bărbatul a fost prins sub roțile trenului și a murit pe loc, în timp ce femeia a fost târâtă câțiva metri, suferind mai multe leziuni grave. Ea a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată de urgență la spital.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button