ActualitățiBasarabia

Oazu Nantoi, optimist după accidentul suferit în Bulgaria: Reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial!

Distribuiți acest articol!

Deputatul PAS, Oazu Nantoi, aduce lămuriri cu privire trauma suferită urmare a unui salt cu parașuta. Deputatul spune că investigațiile făcute la Chișinău au relevat că trauma nu este gravă, iar reabilitarea ar putea fi mai rapidă decât s-a crezut inițial. Pentru a fi transportat la Chișinău, deputatul a apelat la asistența unui echipaj SMURD.

„La 24 iulie, participând la Cupa Europei de Est – Precizia aterizării, etapa din Bulgaria, în urma unui salt cu parașuta, am suportat o traumă la aterizare. Investigațiile medicale locale au indicat că este necesară transportarea mea acasă într-o poziție orizontală și fixată. Deoarece caracterul traumei nu mi-a permis să revin în Moldova la volanul propriei mașini, am apelat la asistența unui echipaj SMURD terestru. Investigațiile adiționale în Chișinău au relevat că trauma nu e gravă, iar reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial. Totodată, aș vrea să aduc mulțumiri tuturor oamenilor buni care și-au manifestat compasiunea și consideraţia în legătură cu acest incident nefericit”, se arată într-o postare pe Facebook.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button