MAGAZIN

OFICIAL / Medicii legiști, despre Braguța: El nu era bolnav înainte de a ajunge în arest

Distribuiți acest articol!

Medicii legiști și-au încheiat expertiza în cazul lui Andrei Braguța. Potrivit raportului întocmit de aceștia, tânărul de 32 de ani a murit de „bronhopneumonie purulentă bilaterală”. Leziunile corporale, fracturile și vânătăile provocate de bătăile la care a fost expus Braguța nu s-ar afla în legătură directă cu motivul decesului, scrie anticorupție.md, citat de Deschide.md.

Potrivit sursei citate, expertiza medico-legală a fost prezentată vineri seara procurorilor care examinează dosarul decesului lui Andrei Braguța. Procurorul-șef al Direcției urmărire penală și criminalistică a Procuraturii Generale, Adrian Mircos, a precizat că medicii legiști au stabilit însă că bronhopneumonia lui Andrei Braguța s-a dezvoltat în perioada aflării acestuia în detenție.

El nu era bolnav înainte de a ajunge în arest. Acum trebuie să analizăm acțiunile și inacțiunile care au dus la dezvoltarea pneumoniei în instituțiile de stat”.

Sursa: Deschide.md


Distribuiți acest articol!

2 Comments

  1. Asa o chestie se primeste: expertiza medicala spune ca el era bolnav, prezinta dovezi in acest caz, insa avocatii acestuia doar spun ca nu era bolnav, fara probe. Eu cred in dovezi, dar nu in vorbe goale.

  2. Bai nebunilor, voi stiti ce inseamna pneumonie si de unde se ea? Daca nu, macar dati un search pe google inainte de a face asa stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button