Actualități

OFICIAL// PAS vine cu reacție după ce Năstase a spus că vrea să devină primar al Chișinăului

Distribuiți acest articol!

„Consiliul Național Politic al partidului DA a luat această decizie în urma unei atente și minuțioase analize a tuturor candidaților, fapt ce ne face să credem că este cea mai bună ofertă din partea DA pentru funcția respectivă. PAS va veni cu declarații când CEC va anunța data alegerilor în mun. Chișinău”, a declarat pentru TIMPUL, Vladimir Bolea, membru al Biroului Politic al Partidului Acțiune și Solidaritate.

Declarația vine după ce cu puțin timp în urmă Partidul Politic Platforma și Adevăr a anunțat că Andrei Năstase este candidatul la alegerile locale pentru capitală. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă.

Săptămâna trecută, Năstase a sugerat că așteaptă în anticipatele din Chișinău sprijinul formațiunii PAS a Maiei Sandu, pe care a sprijinit-o la rândul său în alegerile prezidențiale din 2016.

Comisia Electorală Centrală nu a stabilit încă data alegerilor anticipate. CEC a anunțat că examinează și face o estimare a cheltuielilor necesare pentru organizarea alegerilor locale noi în municipiile Bălți și Chișinău, care nu sunt planificate în bugetul de stat, după care va lua decizia privind alegerile locale noi.

 

 

Sursa: TIMPUL.MD


Distribuiți acest articol!

3 Comments

  1. Oricum nu au nici o șansă, is cam slabi pentru că nu au echipă în teritoriu iar asta îi va costa mult la algerile locale cât și parlamentare. Apropo unde este ccandidatul lui Năstase la Bălți?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button