10TVActualități

OPINIE // Protestele din 26 august ar putea să nu aducă schimbări pentru societate

Distribuiți acest articol!

Protestul din 26 august ar putea să nu aducă mari schimbări pentru societate, iar sărbătorile care urmează, vor duce în eroare cetățenii. Pe 1 septembrie, toți cei care vor să unească Republica Moldova cu țara sunt așteptați în număr mare, în Piața Marii Adunări Naționale. Declarațiile au fost făcute de către Vasile Costiuc, Președintele Partidului Democrația Acasă.

Cetățenii Republicii Moldova nu se pot aștepta la schimbări după protestul din 26 august, organizat de Mișcarea Națională de Rezistență ACUM. Oficialii oferă posibilitatea constituțională ca oamenii să iasă în stradă la proteste. Însă, pe 27 și 31 august vor fi organizate concerte și sărbători, care vor periclita buna desfășurarea a manifestațiilor, a declarat Vasile Costiuc, Președintele Partidului Democrația Acasă.

Președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc a venit cu un îndemn către toți românii de pretutindeni, pentru a veni într-un număr foarte mare, la cea mai grandioasă manifestație din Anul Centenar care va avea loc pe 1 septembrie la Chișinău în Piața Marii Adunări Naționale.

Pe 1 septembrie 2018, la ora 12:00, toți cei care vor Unirea se vor aduna la cea mai mare manifestație unionistă din Anul Centenarului, în a doua capitală românească, Chișinău.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button