MAGAZIN

Opinie: Rusia se transformă într-o închisoare deschisă

Distribuiți acest articol!

Liderul „verzilor” germani, Cem Özdemir, consideră că politica de sancțiuni împotriva Rusiei este corectă și a declarat că Federația Rusă se transformă într-o „închisoare deschisă”. Declarația a fost făcută de Özdemir luni, 4 septembrie, în timpul unei dezbateri televizate între liderii listelor electorale din cinci partide, transmite Deutsche Welle, citat de paginaderusia.ro.

„Ucraina a fost de acord ca in mod voluntar să renunțe la arsenalul său nuclear (…) Ce s-a întâmplat cu granițele Ucrainei? Rusia a anexat Crimeea, estul Ucrainei și soldații ruși o destabilizează (…) Multe țări ale lumii vor spune acum, dacă nu poți avea încredere în cuvintele Rusiei, ale SUA și ale altor state, priveste Ucraina „, a spus liderul Verzilor.

Özdemir a subliniat că el consideră corectă politica generală a sancțiunilor UE împotriva Rusiei.

„Noi nu ar trebui să recompensam Rusia pentru că ea se transforma într-o închisoare deschisă și, de altfel, liberalii ar trebui de asemenea să știe acest lucru: (.. Rusia ) încearcă la scară largă să se amestece în alegerile din Europa“, – a adăugat politicianul german.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button