Actualități

Orban îi cere demisia de onoare lui Dragnea

Distribuiți acest articol!

Conform News.ro, Orban, apel către Grindeanu: Îi cer o demisie de conştiinţă, care ar putea împiedica adoptarea legilor negociate de Dragnea cu UDMROrban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi cere premierului Sorin Grindeanu “o demisie de conştiinţă”, care ar putea împiedica adoptarea actelor normative negociate de liderul PSD, Liviu Dragnea, cu conducerea UDMR.

Într-un mesaj postat marţi dimineaţă pe Facebook, noul preşedinte al PSD spune că PSD trădează interesele fundamentale ale românilor “pentru a-şi rezolva răfuielile de clan ale partidului”.

“Fac un apel la cel care se cramponează de funcţia de premier. Îi cer lui Grindeanu o demisie de conştiinţă, care ar putea împiedica adoptarea actelor normative negociate de Dragnea cu conducerea UDMR. Este bănăţean şi poate înţelege bine ceea ce se întâmplă. Dacă mai are o urmă de responsabilitate, dacă îi mai pasă de viitorul ţării sale, îi cer o demisie de conştiinţă prin care ar putea împiedica punerea în practică a trocului murdar făcut de Dragnea”, arată Orban.

 El mai spune că, dacă nici în ceasul al doisprezecelea Sorin Grindeanu nu înţelege gravitatea situaţiei, face un apel către parlamentării PSD – “Nu va contaminaţi cu nebunia liderilor voştri! Nu votaţi contra românilor!”.
Ludovic Orban a fost curand ales presedinte al Partidului National Liberal cu o majoritate covârșitoare în cadrul ultimului congres.

Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button