ActualitățiBasarabia

PAS a cheltuit peste 20.000 euro la lansare, dar cere donații de la diaspora

Distribuiți acest articol!

Lansarea somptuoasă a Partidului Acțiune și Solidaritate în scuarul Operei Naționale ne arată că s-a păstrat aceeași mentalitate ca la Igor Dodon sau Vladimir Plahotniuc. Pe lângă lipsa de idei observăm un cult al personalității ca la mai toate partidele învechite prin prezentarea candidațiolor pe o scenă în timp ce poporul stă jos.

Astăzi, politica se face printre oameni și pentru oameni, nu mai trăim în dictatură să îl prezentăm pe liderul suprem la scenă deschisă. Rușinos este faptul că PAS cere bani din diaspora în timp ce se fac cheltuieli exagerate în campania electorală, pentru o țară săracă ca Republica Moldova.

Toată această parada a costat între 20 și 30 de mii de euro conform surselor noastre interne din cadrul PAS. Scena, sonorizarea, materialele printate de partid, tricouri gratuite, șepci, transportul membrilor din teritoriu; au intrat la categoria cheltuieli. PAS poate oferi un drept la replică în cazul în care consideră că suma prezentată nu este un corectă, conform surselor noastre.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button