MAGAZIN

PD îl contestă pe Dodon! Statutul de observator în cadrul Uniunii Eurasiatice este NUL

Distribuiți acest articol!

Statutul de observator al Republicii Moldova în cadrul Uniunii Eurasiatice a fost obținut fără acordul Parlamentului și Guvernului de la Chișinău. Astfel, potrivit partidului de guvernământ, actul juridic nu este valabil, iar declarațiile lui Igor Dodon au fost făcute în calitate de persoană fizică.

„Nicio decizie referitor la participarea în cadrul unor organizații internaționale sau în cadrul unor tratate internaționale nu poate fi luată fără acordul și inițiativa care trebuie să vină din partea Guvernului și Parlamentului Republicii Moldova. Este o declarație făcută de dumnealui în calitate de persoană fizică”, a declarat Vitalie Gămurari, purtătorul de cuvânt PDM, ciat de libertv.md.

Amintim că șeful statului Igor Dodon se află la Soci, în Federația Rusă, unde participă la ședința Consiliului Suprem Economic Eurasiatic în calitate de invitat special. Ieri, Dodon a anunțat pe o rețea de socializare că Republica Moldova este prima țară care a obținut statutul de observator pe lângă Uniunea Eurasiatică.


Distribuiți acest articol!

One Comment

  1. Suntem un grup imens de musulmani si homosexuali care stam masati la granita RM gata sa dam buzna inauntru pentru a-l “corupe” pe “preacinstitul” vostru Igor Dodon,barbat frumos,privire reptiliana,posterior apetisant ,buze anus marca Putin, cu care vrem sa ne jucam de-a uniunea vamala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button